Sødemiddel.dk

Skal dit brand forbindes med sukkerfrie produkter?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er annonce-1.png

Hvis du har et nyopstartet brand, som du gerne vil sørge for er dit og ingen andres, så bør du vide mere om varemærker og hvorfor det er vigtigt for din markedsføring. Det kan fx være en fordel hvis du gerne vil have at dit brand forbindes med sukkerfrie produkter, og at dine kunder nemt kan genkende dit brand.

Hvis du ikke allerede har registreret et varemærke så bør du helt sikkert gøre det. Varemærker er ting som gør dit brand genkendelig for brugeren. Det kan fx være et navn, et logo eller et slogan, som er helt unikt for dit brand, og som gør at en kunde hurtigt kan genkende dit brand og ved hvad det står for. Er du fx interesseret i at dit brand skal forbindes med sukkerfrie produkter, så er det en god markedsføringsstrategi at have et slogan, der fortæller at dine produkter er sukkerfrie, og et logo som viderefører brandets ideologi. 

Hvis dit brand skal være helt unikt, er det vigtigt at registrere dit varemærke  Foto: Unsplash

Hvad er fordelene ved at registrere et varemærke? 

Der er mange fordele ved at registrere et varemærke, og hvis det giver dig en konkurrencemæssig fordel, så er der absolut ingen grund til ikke at gøre det. Hvis du registrerer et varmemærke, er du sikret eneret til det. Det vil sige at du helt selv kan bestemme hvad du gør med det, men også at der ikke er nogle af dine konkurrenter der kan anvende det eller lave noget lignende. 

En anden fordel ved at registrere et varemærke er at du ikke behøver at tage dit varemærke i brug indtil 5 år efter. Det vil også sige at for at beskytte dit varemærke er du ikke afhængig af at du hele tiden skal anvende varemærket, og du har juridisk dokumentation for at du har ret til brugen af det. På den måder er du bedre stillet, hvis du skal dokumentere brugen af dit varemærke i tilfælde af at en anden virkesomhed har udnyttet det. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen